Musiikkipäivät nuortuu ja kevenee

Heinäveden Musiikkipäivien tämä kesä on viimeinen yhteinen taiteellisen johtajamme Erkki Lasonpalon kanssa. Hänet on nimitetty Mikkelin Musiikkijuhlien taiteelliseksi johtajaksi. Parhaimmat onnittelut hänelle! Musiikkipäivien aikaan Erkillä on ystävineen pieni jäähyväiskonsertti Heinäveden kirkossa.stä viimeisestä kesästään Erkki haluaa tehdä yhtä korkeatasoisen kuin yhdeksästä aiemmasta täällä Heinäveden upeissa maisemissa. Nyt myös orkesterimme vaihtuu ja nuortuu, sillä saamme vieraaksemme n. 50-henkisen Sinfoniaorkesteri Vivon, joka on Suomen nuoriso-orkestereiden lippulaiva ja vieraillut ulkomailla aina Amerikkaa myöten.  

 

Kolmen pääkonsertin liput ovat jo myynnissä. Muita lisätään sinne kun ohjelmistot varmistuvat. Tutustu tarjontaan ja osta liput kätevästi netistä:

Musiikkipäivien kotisivuilta voit seurata ajantasaista ohjelmistotietoa.

Mikkeli music festival 2022. Mikkelin musiikkijuhlat 4.7. Vivo, johtaa Erkki Lasonpalo, solistina viulu Otto Antikainen, Mikaelissa. (Mikkeli music festival 2022. Mikkelin musiikkijuhlat 4.7. Vivo, johtaa Erkki Lasonpalo, solistina viulu Otto Antikain

Sinfoniaorkesteri Vivo

Vivo esiintyy Erkin johdolla Heinäveden kirkossa sekä perjantai-illan sinfoniakonsertissa että sunnuntain päätöskonsertissa. Perjantai-illan konsertissa Vivon kanssa esiintyvät mezzosopraano Monica Groop, sopraano Marika Hölttä ja nuori sellisti Alli Mankkinen sekä Luminos Ensemble. Ohjelmassa on Vivaldin Gloria ja Beethovenin sinfonia nro 5 eli Kohtalon sinfonia. Päätös-konsertissa sunnuntaina mukana ovat Vivo ja baritoni Juha Kotilainen. Konsertissa kuullaan mm. Sibeliuksen Lemminkäinen Suite op. 22.

 

Sari Kaasinen ja Set'akat

Yleisön toiveesta mukana on nyt myös kevyempää, mutta edelleen yhtä korkeatasoista musiikkia eli perinteikkäällä Kermankosken lavalla esiintyy lauantai-iltana kansanmuusikko Sari Kaasinen Set´akat yhtyeineen. Tarjolla on taatusti vauhdikasta karjalaista menoa.

Set'akat-
Katrilli risteilyt

Muu ohjelma muotoutumassa

Muu ohjelma muotoutuu tässä pikkuhiljaa. Menossa mukana ovat Helsinki Sinfoniettan Filharmoniset vasket, nuorten solistien kamarikonsertti, torvien törähdyksiä satamassa ja risteilyjä kauniilla Kermajärvellä.

Yhteystietomme

Heinäveden matkailu

Kermanrannantie 7
79700 Heinävesi

Lähetä meille viesti tai kysymyksiä:

Pirteä Pässi

Pirteän Pässin lammaslomat ovat varattavissa mieluiten viikoksi kerrallaan. Lammaslomalla nautit perinnemaisema-alueen rauhallisesta ilmapiiristä ja lampaiden rapsuttelusta.

Katso Lisää »

Sisustus Sienna

Sisustus Sienna valmistaa käsityönä hellästi puhdistavia ja vaahtoavia palasaippuoita koko vartalon pesuun.

www.sienna.fi
p. 040 7542928

Katso Lisää »